miercuri, 9 martie 2011

Secretul....

Astazi am aflat de existenta unei carti numite "Secretul", de Rhonda Byrne.Sunt nerabdator sa o citesc,dar inca nu am cumparat-o asa ca am cautat-o pe 'net.Ia priviti ce am gasit....


The Secret - Secretul.
Pe măsură ce aflaţi Secretul, veţi ajunge să ştiţi cum să aveţi, să fiţi ori să faceţi tot ceea ce doriţi. Veţi ajunge să ştiţi cine sunteţi cu adevărat. Veţi ajunge să cunoaşteţi adevărata măreţie care vă aşteaptă în viaţă.
Părţi din Marele Secret s-au aflat în tradiţiile orale, în literatură, în diferite religii şi filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părţile Secretului au fost reunite într-o revelaţie incredibilă, care va transforma vieţile celor ce o trăiesc.

Aceasta carte este impartita in mai multe idei sau mai bine zis folosinte ale "Secretului":
-Secretul dezvaluit:
:# Marele Secret al Vieţii este legea atracţiei.
# Gândurile dumneavoastră se materializează.
-Secretul simplificat:
# Legea atracţiei este o lege a naturii. Este la fel de imparţial ca şi legea gravitaţiei.
# Sentimentul iubirii are cea mai înaltă frecvenţă pe care o puteţi emite. Cu cât este mai mare iubirea pe care o simţiţi şi o emiteţi, cu atât mai mare va fi puterea pe care o puteţi folosi.
-Cum să folosim Secretul:
# Asemenea Duhului chemat de Aladdin, legea atracţiei ne îndeplineşte orice poruncă.
# Creaţi-vă anticipat fiecare zi, gândindu-vă la felul în care vreţi să se desfăşoare şi astfel vă veţi crea în mod premeditat întreaga viaţă.
-Secretul folosit pentru obţinerea banilor:
# Pentru a atrage banii, concentraţi-vă pe bunăstare. Este imposibil să aduceţi mai mulţi bani în viaţa dumneavoastră, atunci când vă concentraţi pe lipsa banilor.
# Fixaţi-vă echilibrul gândurilor pe bunăstare. Gândiţi bunăstarea.
-Secretul folosit pentru optimizarea relaţiilor:
# Atunci când vreţi să „atrageţi” o relaţie, asiguraţi-vă că atât gândurile, cuvintele şi acţiunile dumneavoastră, cât şi condiţiile din mediul înconjurător nu vă contrazic dorinţele.
# Pentru a face ca o relaţie să fie aşa cum doriţi, concentraţi-vă pe ceea ce apreciaţi la cealaltă persoană şi nu pe lucrurile despre care aţi putea să vă plângeţi. Atunci când vă concentraţi asupra punctelor tari, veţi avea de-a face cu mai multe manifestări asemănătoare.
-Secretul în slujba sănătăţii:
# Efectul placebo este un exemplu al legii atracţiei în acţiune. Atunci când un pacient crede cu adevărat că tableta este leacul, el primeşte ceea ce crede şi se vindecă.
# Nu ascultaţi mesajele societăţii privind bolile şi îmbătrânirea. Mesajele negative nu vă slujesc.
-Secretul în slujba dumneavoastră
# Totul este energie. Sunteţi un magnet de energie, astfel încât energizaţi „electric” totul către dumneavoastră şi vă energizaţi „electric” pe dumneavoastră către orice doriţi.
# Puterea se află în gândurile dumneavoastră, deci rămâneţi în stare de trezie. Cu alte cuvinte, „Amintiţi-vă să vă amintiţi.”
-Secretul în slujba vieţii:
# Trebuie să umpleţi tabla propriei vieţi cu orice doriţi..
# Acum, pentru că aţi dobândit cunoaşterea Secretului, ce veţi face cu această cunoaştere depinde de dumneavoastră. Orice veţi alege e bine, e corect. Puterea vă aparţine în totalitate.

Acestea fiind scrise,putem incerca recomandarile cartii fie din curiozitate, fie din dorinta de a o contrazice...

3 comentarii:

  1. Din descrierile dumneavoastre pare o carte interesanta.Foarte interesanta.O sa fie urmatoarea pe lista de lecturi.Tine-ti-o tot asa.
    Kovacs Alex

    RăspundețiȘtergere
  2. E interesant ce ai scris despre aceasta carte si fiind o "fana" a cititului cred ca o voi citi. In incheiere ai poate cea mai mare dreptate cam astea fiind principalele motive, desi eu personal o voi citi pentru invataturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt si eu foarte curios,dar inca nu am reusit sa fac rost de carte.

    RăspundețiȘtergere